BIOGRAFIE

Hallo, mijn naam is Dionne. Op jonge leeftijd kwam ik in contact met honden. In onze familie hadden we honden en op mijn 13e jaar kwam ik terecht  bij een hondenkennel als zaterdaghulp. Deze mensen fokten ook poedels. Via deze mensen ben ik na mijn middelbare school bij de beste hondentrimsalon in Den Haag terecht gekomen. Hier heb ik een hele leerzame tijd gehad en tevens heb ik toen mijn diploma voor het hondentoiletteerbedrijf behaald.

 

Met de nodige ervaring uit Den Haag ging ik van start in Medemblik met “Trimsalon Dion” en dat werd een succes. In die periode deed ik ook regelmatig mee met trimwedstrijden. In de Verenigde Staten haalde ik een 3e prijs in de klasse “Mixed Breed” en in 1992 ben ik Nederlands kampioen geworden met mijn toenmalige grote poedel genaamd Class.

 

Na 8 mooie jaren ging het roer om en heb ik diverse leuke banen gehad. Toch blijven de honden en dit vak een rode draad in mijn leven. Daarom pakte ik het mooie vak weer op en is vanaf 15 maart 2019 “Trimsalon Dion” een feit!